Lugarde Paris 500 x 500 cm. 44 mm.

Artikelnummer: 1000619
 
LET OP... Deze prijs is inclusief thuisbezorging in Nederland en België.
Omschrijving

Lugarde Paris 500 x 500 cm.

Breedte: 500 cm.
Diepte: 500 cm.
Wanddikte: 44 mm.
Wandhoogte: ca. 225 cm.
Nokhoogte: ca. 330 cm.
Dakoverstek shingles: ca. 30 cm.
Dakdelen: 19 mm.
Inpandige luifel van 100 x 250 cm.

De blokhut heeft 2 vleugelramen en een dubbele deur. 
Ramen en deuren wordt incl. glas en chroom/messing beslag geleverd.

De Lugarde Paris is een mooie blokhut met een inpandige luifel daarin. Om die inpandige luifel is een balustrade geplaatst. Onder de inpandige luifel vindt u een dubbele deur van 121 cm. breed. Dat de deur onder de inpandige luifel is geplaatst, is erg handig. Wanneer het regent, kunt u de deur openzetten om frisse lucht binnen te laten, zonder bang te hoeven zijn voor inregenen. Verder vindt u aan de voorzijde en in de zijwand nog twee dubbele vleugelramen, zodat u voldoende lichtinval hebt. Door de dubbele deur en de twee vleugelramen hebt u altijd voldoende mogelijkheid om te luchten.

U kunt uzelf een hoop werk besparen. Wij kunnen het chalet namelijk voor u impregneren voor een meerprijs van € 874,-. U hoeft het chalet dan niet zelf voor te behandelen. De nabehandeling kunt u vervolgens ook uitstellen. Wij kunnen dit model impregneren in de kleur blauw-grijs, wit, notenbruin of dennengroen.  De kleuren blauw-grijs, notenbruin en dennengroen hoeft u in principe pas na een 1 jaar te behandelen, de kleur wit binnen een jaar. Ons advies: behandel al het geïmpregneerd binnen 1 jaar, zodat de werking van het impregneren beter in het hout wordt bewaard, zodat u er langer profijt van zal hebben!

Bent u geen favoriet van schilderen/beitsen? De ramen en deuren kunnen ook gebeitst bij u worden aangeleverd! Voor dit chalet zou dit uitkomen op een meerprijs van € 375,-. U kunt de deuren en de ramen dan tijdens het monteren gewoon er in zetten, en daar hoeft u vervolgens niet naar om te kijken, behalve op termijn de verflaag bijhouden en bijwerken. De kleuren waarin dit mogelijk is, zijn transparante teak, dekkend antiekwit, dekkend donkergroen en dekkend venstergrijs.

Standaard zijn er geen binnnenwanden in dit chalet geplaatst, dit betreft alleen het casco. Wenst u wel binnenwanden of andere wijzigingen, dan is dat mogelijk! Omdat dit een maatwerkopdracht betreft, en het chalet volledig op opdracht wordt geproduceerd, kunt u uw eigen wensen realiseren. Vraag de mogelijkheden na bij onze verkopers. Zij zijn evaren en vakkundige verkopers, en kunnen u vertellen wat mogelijk is. 

Dit chalet wordt franco bij u thuis afgeleverd.

Breedtemaat:
500 cm.
Dieptemaat:
500 cm.
Hoogtemaat:
330 cm.
Dakbedekking:
Kleur dakshingels naar keuze
Lugarde Paris 500 x 500 cm. 44 mm.
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +31(0) 85 - 760 70 90

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden

Bijbehorende artikelen